Digitale cursussen

voorzitters-grootSnel grip krijgen op je voorzitterschap
Voor de voorzitters die al wat ervaring hebben of geen tijd hebben om de uitgebreide ‘Zo’n voorzitter wil ik zijn!‘ te gaan doen is nu de oplossing: de compacte digitale cursus ‘Snel grip krijgen op je voorzitterschap‘.
Goedkoper en beknopter dan ‘Zo’n voorzitter wil ik zijn!
Na 39 bladzijden ben je waar je zijn wilt als voorzitter: je hebt grip op de tijdsplanning en op je vergadergroep. Kortom grip op je voorzitterschap.

Zo’n voorzitter wil ik zijn!
Voorzitten van een vergadering is een kunst. Die kan je leren door er ervaring in te krijgen. Maar waarom zou je? Je kunt het ook leren door de zelfstudie ‘Zo’n voorzitter wil ik zijn!‘ aan te schaffen.
Ook voor ervaren voorzitters is het een heel nuttig en waardevol om alles op een rijtje te hebben en antwoord te krijgen op de vragen waar je als voorzitter mee zit. Ik heb jaren ervaring met voorzitten van allerlei vergaderingen, van kleine werkoverleggen tot grote internationale meerdaagse vergaderingen. Die ervaring heeft geresulteerd in de workshop ‘Voorzitten van een vergadering‘. Mijn ervaring met voorzitten en het geven van de workshop heb ik samengevoegd in de cursus ‘Zo’n voorzitter wil ik zijn!‘, zodat ik jou nog beter kan helpen de voorzitter te worden die je wilt zijn.

zelfstudie-notulisten-kleinNotuleren kan je leren!
Notuleren van een vergaderingen is natuurlijk een klein onderdeel van het werk wat je doet. Een onderdeel wat vaak vergeten wordt. Het enige wat mij gevraagd werd toen ik als professionele notulist vergaderingen notuleerde was: ‘Kan je ons wel bijhouden?‘. Goed notuleren houdt meer in dan snel kunnen schrijven of typen. In die periode ontwikkelde ik vragen die ik stelde als ik ergens notuleerde.
Later werden deze vragen en mijn ervaringen met notuleren een onderdeel van de workshop ‘Notuleren van een vergadering‘. Deze workshop geef ik al jaren aan notulisten. De volgende stap was dat ik mijn kennis en ervaring met jullie wil delen.
Daarom maakte ik de cursus ‘Notuleren kan je leren!‘.

Reacties zijn gesloten.